Αδέσποτο Μουσική Ταβέρνα, Χανιά

Το Αδέσποτο Μουσική Ταβέρνα, ΧανιάΗ μουσική  ταβέρνα Αδέσποτο λειτουργεί στο κέλυφος  ενός παλιού τριώροφου αρχοντικού στα Χανιά που γκρεμίστηκε από βόμβα στον πόλεμο του ΄40. Χωρίς ιδιαίτερες επεμβάσεις έχουμε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον από πέτρα, ξύλο, φυτά, λουλούδια και ήχους, για να απολαύσετε γεύσεις, με βάση τα πιο αγνά υλικά της περιοχής των Χανίων.

Χρησιμοποιώντας αγνό παρθένο ελαιόλαδο, δικής μας παραγωγής, δημιουργούμε Ελληνικά πιάτα με έμφαση στη Κρητική κουζίνα και ιδιαίτερα στις Χανιώτικες παραδοσιακές συνταγές και καθημερινά μαγειρεύουμε ένα ή και περισσότερα πιάτα ημέρας με πρώτες ύλες της εποχής.

Αδέσποτο Μουσική Ταβέρνα, ΧανιάΑπό τις 12:00 το πρωί (Κυριακή 18:00) μας συντροφεύει η μουσική για να ολοκληρώσει την ψυχαγωγία και την διασκέδαση…

Ο αυθεντικός συνδυασμός του χώρου και του φαγητού, με το σπιτικό κρασί, την τσικουδιά αλλά και την πολύ καλή ζωντανή μουσική με τις πιο όμορφες μελωδίες από όλη την Ελλάδα, θα σας μείνουν αξέχαστα.

Από τις 11 εώς τις 13 Οκτωβρίου 2012 η μουσική ταβέρνα Αδέσποτο έγινε σκηνικό της υπερπαραγωγής "Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου" (The Two Faces of January) με πρωταγωνιστές τους Kirsten Dunst, Viggo Mortensen και Oscar Isaac.


Αδέσποτο Μουσική Ταβέρνα, Σήφακα & Μελχισεδέκ (γωνία), Χανιά

Τηλ. 2821051582 & Κιν. 6937151394